Jar ber så hemskt mycket om ursäkt

för denna bloggtorka. känner att jag inte haft tid eller lust till att skriva. går mest runt och är arg på mig själv.
nerå inte så farligt haha. fattar bara inte varför ja aldrig börjar plugga till tentor i tid, även fast de känns som att ja pluggar dugnet runt. nåja, nog om skolsnack de är way överskattat, eh.

jag o marran bokade nyss flyg färja och tåg till Gotland, de va dagens höjdpunkt! ska stanna en natt i stockholm o shoppa innan vi drar vidare till gotlandia. Blir iaf en vecka 19-26 juli tror ja närmare bestämt de va.

=)      =)      =)      =)      =)      =)      =)      =)      =)      =)      =)      =)     =)     =)     =)

Different


Buqe bara så du vet var inte boden resan planerad, det bara blev så!
Tänkte iaf visa skillnaden mellan Växjö-Boden.


Här låg jag o Reesi o njöt av vårvädret, vissa annat folk satt med bikini. (Växjö)



Här grillar vi korv o pinnbröd. Men kände för att ta en joggingtur mitt i allt ;) yeahright. (Boden)



Boden

Firar påsken hemma i Boden!
Kom hit i onsdags, och ingen visste att jag skulle komma vilket gjorde de hela lite mer spännande.
Gick från tågstationen till pappas jobb (en god 30 min promenad) med mitt fetto bagage. Så var inte hans bil på parkeringen, great tänkte jag då. Men gick iaf in till hans jobb o frågade om han var där men de var han inte, men de sa att han kanske var på hantverksrestaurangen och åt mat (palt) och de skulle precis dit så jag följde med.
Kom fram dit men pappsens bil var inte där och inte han heller. Grr. Då bestämde jag mig för att gå till mammas jobb istället, så jag började traska iväg. Men då kom far med bilen hehe så då gick vi o käkade palt! mmmmm. Sedan snodde ja bilen och hälsade på mamma på jobbet som blev lagomt överraskad : )
Igår fick sig farmor o farfar en smärre chock också, världens sötaste farmor o farfar!
Annars är de snöigt här, fast inte like mycket snö som ja hade föreställt mig så vet inte om de ska bli nån skidåkning, kanske imorgon men vi får se!

Ska göra mig i ordning sedan bär de av till farmora o farfara på påskfirande.

Glad påsk på er peeps

Suddenly the air smells much greener now

Det är sjukt fint väder ute och inte ett moln så långt ögat kan nå, och typ 100 plusgrader. Hur bra mår man inte då? Vår är ju typ de bästa som finns. Folket blir vackrare och gladare och vilka bekymmer man än må ha sätts åt sidan. Det är precis så det ska vara. Jag mår bra. =)
Och mor lilla mor fyllde år igår vilket betyder att de va ett år sedan vi var i PR på semester. Det är riktigt skrämmande att tiden går så snabbt.
Hur som haver igår var det iallafall studio 54 på sivans dvs. 70-tals tema kinda hippiestyle. & Reesi hade sin födelsedagsfest innan! Pixies kanske kommer upp lite senare!

Nu ska jag göra en fräsch fruktsallad, adios amigos

RSS 2.0