Hejda Spanien!

Efter nastan 4 manader av burritos, siesta, sol,jobb, party m.m.m.m. aker jag hem till kalla Boden imorgon! Det ska bli jatteskoj! Nu har de flesta kycklingarna atervant till svea rike, och vi ar sista kullen att dra nu.Ikvall ska vi ata ute pa en jattemysig restaurang och sedan blir det att packa klart det sista. Just nu kanns de som sagt ratt spannande o komma hem o se lite kanda ansikten, men kommer sakert sakna detta for de har vart ett roligt aventyr:)

Feliz navidad!!
y hasta pronto!!


You swedes are...harmless!


Mandag kvall o trott i bena. Har precis vart ute o gatt i typ...4h...forsokte hitta en affar som ligger langt bort sa jag gick till den narliggande staden, klattrade over berg och svingade mig fram med hjalp av lianer. Lianer, heter det sa? Mitt hufvud ar iaf ur funktion just nu..Har dock nyss atit en kebabrulle o cola, de va gott. Annars skulle de vart kul med lite bilder va? Jo, vi var i Marbella i helgen igen o hade det trevligt..Tog faktiskt lite bilder, men de orkar ja inte lagga upp nu. Varldens varsta manniska, jag fvet.

Lite angest, maste hem o gora lite spanskalaxor sedan. Nej jag skojade bara jag har inte alls angest men kanns som en liten jobbig grej bara. Sedan ma jag aven prova laga lite organiskt the med mjolk o honung med ginseng och kanel. VILKEN DUNDERBLANDNING VA?! de ar faktiskt sjukt gott. Lite sant mys som man bara kan ha nar det ar kallt och morkt ute.


Sedanar jag och Emilie inne pa var sista spanska vecka nu, vi kande for att ha sista veckan fri for exempelvis julshopping och resa runt lite i narliggande spanska smastader. Sa de blir deiligt!




Hasta pronto fellazz

RSS 2.0