Inte så kaxig längre

Inte för att ja var de innan heller, men eftersom att jag fick VG på ekonomistyrningstentan så kände jag, wow jag kanske är bra på ekonomi.. tills mikroekonomin tog över. Jag ska sluta klaga på mikron men det känns bara mer o mer hopplöst för var dag som kommer och på tisdag är de tenta! Fick reda på den verkliga statistiken, vår mikro lärare sa idag att 80% inte klarade tentan förra året. Eftersom att jag inte är någon einstein precis så känner jag doften av bokstaven U..




Jag har slut motivation för i år, nu vill jag bara ha jul, glögg och pepparkakor! (och mina kära gamla goa vänner, familj) allt sånt som känns så viktigt inför jul. men ärligt talat veckorna går så sjukt snabbt så snart är jag hem till Boden :) Och efter jul o nyår blir de flytt till campus så de ska bli skönt.

bananer för 9,90

Har precis vart o handlat lite bananer, äpplen, fil, flingor och mjölk på NETTO. Behövs fyllas på kylen ibland. Juste glömde nämna kycklingen också, mums. Gäller bara att orka tillaga den.
Igår satt jag uppe till 02.00 o gjorde mattehemtentan samt pratade lite med Martina : ) Vilket innebar 4 h sömn inatt. Vi började med ett nytt ämne idag sk. mikroekonomi 1. Läraren sa knappt hej innan man fick en stark känsla av att shit denna kurs kommer inte vara lätt. Han sa att är de folk som har tentor kvar att göra på ekonomprogrammet så brukar det vara just för  denna kurs. Oj vad rätt han hade, han som satt bredvid mig var tydligen en sådan filur, gick fjärde året men läste om kursen nu.

Fick mikroekonomiboken hem i brevlådan nyss så ska väl orka läsa lite. Den är på engelska också för all del.
Kan ta en bild på min stora kärlek så får ni se! (Juste angående rubriken, billiga bananer på NETTO) is the shiet. Now pixtime.



Han gillade även att skrämma upp oss i säga att det var i princip ett diagram per 2 minuter på hans föreläsningar..
Kan även stolt meddela att ja inte är nolla längre, har tagit mina 10 första högskolepoäng. Fick G på marknadsplanen :)


Har också vart hemma i Boden hör o häpna. Hade ju en massa lediga dagar så då drog jag hem, var bara far som visste att ja skulle komma så han hämtade upp mig på stationen. Så fick jag överraska mamma, farmor o farfar, de va skoj :) gjorde egentligen inte mycket alls där kollade mest på tv o bara njöt av ledigheten. Så när jag varthemma i de norrländska skogarna har jag bara kunnat ta de lugnt, gjort nada, nadie liskom.(liskom).(!)


                                                                                          Bästmamma :)


& Martina, jag skickar över 1000 pussar o kramar och så får vi hoppas på att allt ska lösa sig för dig på bästa sätt! (L)



"Att komma i rätt tid är bra, att gå i rätt tid är bättre"


RSS 2.0