Egocentrisk

Ja idag har jag vart om stan en sväng! Träffade Jennifer och hennes käresta där också. Hittade inte mkt alls, tur att man inte behöver köpa julklappar till så många då :  )

Har dock roat mig med att ta lite bilder på mig själv, i brist på annat.

        HEJ MONGO!           


ÅÄÖÖ vad jag längtar till att få komma hem till BODEN!!! helt sjukt. saknar alla bästamänniskor. En vecka kvar! Jag räknar sekunderna..


Julshopping?

Var på stan med snake (Jakob) igår för att julhandla. Han hittade julklappar till typ alla, själv köpte jag mig en julklapp till mig själv. Nämligen ett shampo och balsam för ett rabatterat julpris 250kr. Är dock rätt mkt för en låntagande student. Dock tror jag mitt hår kommer må bra av det för det blir alltid torrt o jävligt på vintern! Dessutom sa frisören att hon fick en "wow" upplevelse när hon använde den så det fick jag gå efter..

Har blivit besatt av att ta bilder på allt ja skriver om nu verkar det som. Kan nog behövas komplettera för mitt usla skrivande.


I och med att jag köpte denna julklapp bidrog jag med lite pengar till barn i Afrika också. Står bla på förpackningen "Your purchase feeds a hungry child".  =)


********* ********** ********* *************** ********* ********* **********

På skolan brukar det alltid stå folk o promota olika saker, tidningar osv. Oftast då skoltidningar. Men denna gång var det lite roligare tidningar som man fick gratis. Ska nog bädda ner mig och läsa lite granna! Förövrigt blir helgen mycket lugn och det ska bli såå skönt!





Over and out

Smålandsstenar

Den hålan kan man bocka av på listan att man besökt :)
Var hos Hateme i helgen o bodde där med hennes familj. Kunde äntligen ge henne linnet som jag köpte till henne i Berlin, och Martina här är fotobeviset på hur den satt som en smäck!



Vi tog det mest lugnt, kollade på tv, drack julmust und icetea vilket var riktigt nice. Bara lite chill lixom. Var om en sväng till Gislaved o käkade på restaurang, kikade även på lite affärer men inte så stort utbud av shopping så på söndagen drog vi till Gekås, Ullared och handlade lite. Har även lärt mig ett par ord till på albanska, det går framåt. Nu orkar jag inte skriva mer, klockan är mkt o mina ben möra. Här kommer lite bilder från helgen. Se och lär!


nice to meet you anyway

Svenskar på Mallorca i all ära, Norrmän i Sverige, Gamla svenska gubbar i Thailand. Men vadå bodensare i Växjö? det var väl de sista jag tippade på!

Är inne på min fjärde månad som växjöbo och har redan under min "vistelse" här sett tre och en halv bodensare. hur sjukligt är inte det på en skala?. Första gången var när jag och Marina var på stan och strosade då såg vi en bodentjej årgång -86. (ingen som vi känner, men känner igen). Andra gången var när jag satt på bussen på väg in till skolan och då såg jag en kille gå utanför o han har gått på vår skola, årgång -90 eller nåt, detta var kanske en månad sen, tror jag såg honom igår på resecentrum igen.
Denna tredje person är en kille årgång -87 som jag åkt på samma buss som flera gånger och fått ögonkontakt med honom som att man känner igen varandra men jag blir ju så tveksam, varför skulle alla dessa bodensare befinna sig i Växjö, mörkaste av småland?! tss, kanske saknar Boden för mkt. nej tror helt enkelt norrlänningarna har en viss kärlek till växjö. kanske bör tas med en liten nypa salt dock.

& Halvan som jag pratade om är... Okej....En gång för typ en månad sen hade handbollstränaren tagit dit "en från de militära" som höll i uppvärmningen. Jag tänkte oj vad han ser bekant ut.. sedan när träningen var över frågade han mig hur länge jag spelat i kroken, å då kom jag på, han har spelat i krokens herrlag eller om de va killaget, lite äldre kille kort o lite rund.


Anyways, imorgon åker jag ju o hälsar på bebbbi Buqe i Smålandsstenar :)(:
Ska bli en trevlig helg med mycket shopping o skoj.



NEJ, när jag kommer får hon inte sova! Det ska bli en helg med att ta igen alla de månader vi inte setts sedan sist.

Ha det så bra för de ska ja ha

RSS 2.0