Hora de aprender español

Tänkte jag någon gång i framtiden.

Helgen har vart mycket plugg, sista tentan nu på torsdag i ekonomisk rapportering! har dock en laboration också att fixa. Så de gäller att stå i lite! Motivationen svackar rejält också.
Var hos Hateme och firade hennes 20 årsdag i tisdags, var mysigt :) Nästa gång vi ses blir vi kombos haha. Var dock grymt dålig med kameran denna gång blev en.





Dock togs lite roliga pluggbilder i helgen. Woooo
'
    
   


Sova snart. Plugg imorrn.


Varmt ute

Jå, äntligen en solig dag! var ett tag sedan sist. Den tiden så man gör dessa komiska iaktagelser.
Idag gick jag in till stan och där möts man av nån typ av barbie upplevelse. En tjej som är ute och joggar (mitt i centrala växjö) men tighta kläder och hon är mer koncentrerad på sig själv istället för vart hon skulle. Samtidigt som hon joggar kollar hon till hur hennes "hylla" ser ut, om dom fortfarande satt kvar. Riktigt roligt att se, gick fnissandes därifrån.. Då jag möts av en gul mercedes cab där en blonderad kille sitter i bilen och är så stolt så man kan nästan tro att han är släkt med Donald Trump. Riktigt tufft raggar han runt där. Varför måste dessa komma fram på sommaren? För det första så är en riktigt gul bil ALDRIG okej, dessutom var inte bilen speciellt märkvärdig heller. Dock är de ju bra att de finns olika människor så man kan underhållas =)

Hur som helst så gick jag in till stan med ett mission att hitta 20 års present till Buqelino. Yeaapp de stämmer, imorgon bär det av till Smålandsstenar för att hälsa på b-day flickan. Ser jag fram emot. Peace out ladies!



En ledig helg

Haft en underbart kul helg i helgen!
En helt pluggfri helg, så blev inflyttningsfest hos ett par i klassen i fredags och sen stallarna.



I lördags var det elitidrottsfest så jag var utklädd till handbollsspelare, kändes lättast eftersom de i princip bara är sånna träningskläder jag har. Sedan var det ut på sivans! Var grymt kul=) inte var dag man får gå ut på "krogen" i träningskläder.



 
Fick höra idag att jag hade ful handstil idag , de är alltid kul att veta ;) hahaha säg nått ja inte vet

Å NEJ SÄG ATT DETTA INTE ÄR SANT!!!

Paolo Nutini, ungefär världens bästa sångare och välderns snyggaste människa har gjort mig djupt sorgsen och förargad. Han har ett grymt bra album, som förövrigt vart ute nu i några år känns de som. O  nu verkar de som att ett nytt kommer ut snart, har lyssnar en minut på en låt som sägs vara sjukt underbar (av en viss hmhm) men jag känner inte. Jag känner inte musiken. Okej vissa låtar måste mogna lite. MEN det var inte de jag var tvungen att blogga av mig om.
När man är världssnygg varför går man då och klipper håret kort(are) och skaffar polisoner?

Skäms på dig Paolo. SKÄMS.

R.I.P på denna snygging. Detta är en sorglig dag för mig.



Okej nu har låten spelats klart och ja den blev lite bättre, men endast pga en grym inlevelse.
Har svårt att tro att någon snyggare människa kommer stampa på denna jord igen.

kom igen elin kom igen

En månad kvar nu av terminen, och av första året på universitetet! känns overkligt. Måste kämpa på nu sista tiden o plugga som aldrig förr (bra tanke va) får se hur det fungerar i praktiken. Måste mjölka ut allt ja har kvar för jag ska god dammit fixa resterande tentor!
Nu har jag några "lediga dagar" tills externa redovisningsböckerna dimper ner i brevlådan. Föreläsning imorgon kring 12 snåret så ska bli gött o sova ut.

Måste snart hämta hem min bebe från eschpanja o pussa på hennes goa kinder



Precis så ska de vara! hahahahaha skrattar även åt mitt vita hår. wow...

Valborgs med mera.

En bild säger mer än tusen ord.  Så därför ska jag inte hålla på och snacka en massa nonsens utan lägger ut lite bilder. Dock har jag inte alls varit bra på att fota senaste tiden.
Grillning har även vart på schemat, vilket är obligatoriskt när det börjar nalkas sommar och då man bor på campus.=)

   
   


RSS 2.0