en cocacola och lite funderingar

När skall jag åka hem då? Tänkte att ja skulle boka min hemresa nu, men har börjat tveka om de är för tidigt att komma hem 15 dec, men samtidigt för sent att komma 21a 22a?!

Har inte heller helt klart vad som kommer ske efter jul om de blir fortsatt Fuengirola eller icket. Nåväl, har iaf börjar sälja hälsokost nu eftersom att ja klarade veckobudsjettet förra veckan, wihoo =) så nu säljer ja aloe vera och blåbär i pillerform, haha. faktiskt mkt roligare! har bara sålt 3 timmar idag men iaf.

Snart ska jag o Emilie leta efter halloweenkostymer! (vi har blivit bra på att klä ut oss här borta) Vi är 6 tjejer som har kommit på ett grymt tema, men berättar sedan vad de e för någe! så förhoppningsvis hittar vi nå coolt i våra kinesbutiker ;)

Pjaa va mer,,.  ikväll ska ja iaf på provisionsmiddag så de blir nice me litte go mat! förra veckan åt jag räkcocktail till förrätt, lax o potatis o till efterrätt delade ja o en tjej på choklarkaka/äppelkaka...de va MUMS. Ska tydligen va en bra restaurang ikväll också så jag klagar inte!


Nej nu är de sol här och jag har ledigt resten av dagen så nu ska ja ut o njutaa



nördigt inlägg jag vet men jag orkar inte nå annat, häj

Muy mal!

Okej lite kaxig var ja i förra inlägget om att ni har de så kallt där hemme, OK de har ni kanske, men här börjar de tusan också bli kallare! Vi har dock legat på stranden idag nemas problemas, men på kvällarna är de nästan minusgrader känns de som.

Nu har ja laddat upp bilder så nu orkar ja inte skriva så mkt mer, dock hade surfarna grymt cool lägenhet och världens finaste hund....Som hette MONGO!...där får man se skillnaden mellan spanska o svenska språket, haha lite kul när vi berättade vad de betydde på svenska! =)

  

Sista bilden var från vart surpriseparty för joanna! men nu är internet fett me segt här så nu orkar ja icccche mer, fler bilder kommer nån gång när ja orkar =)


Ska upp o jobba 9 imorrnn.. yey. Buenos noches


Vill iccche hem till sverige!

Hur kanns det att skrapa rutorna innan jobbet? frysa nosen av sig o sitta i morkret? Nej det saknar jag inte alls!...
Igar var vi girlsen fran jobbet och vara spanska vanner hemma hos oss och drack vin pa ballkongen var, och fick hora att ja borde byta yrke! Jag skall bli...KOMIKER...de ni! fick hora av en pa jobbet som sa att jag maste bli komiker, de ar min talang och jag har mycket torr humor. pja de sista kan nog stamma in :) gjorde tydligen ett gott intryck nar jag holl mitt 2 minuters tal om sugror pa jobbet ;) men ar en liten teaterapa sa ni kanske far se mig pa berns snart!....? Ialla fulla fall, sedan drog vi in till byn to shake some booty, sedan var vi hemma cirkus 7.
Idag har vi legat pa stranden, var sjukt skont. Och de va jattemkt vagor idag sa da kom surfarna ut,(OM vi kollade) sedan fragade dom om vi ville testa surfa sa emilie och emma surfade pa=) Och ikvall ar vi bjudna hem till dom pa barbeque, me gusta! sa mig gar de ingen nod pa, trivs som fisken i vattnet!



 VI HOREZ!


Surprise surprise!

Hur skall man kunna sammanfatta allt som hander har nere pa nagra fa stycken? borde kanske ta en skrivarkurs eller nage!

Jag vet faktiskt inte var ja slutade men kan beratta lite om helgen. I fredags hade vi en surprise party for en tjej som kom hit samtidigt som mig fran jobbet (Joanna) som fylde 21ar. Hon trodde att vi skulle ha maskeradparty pa lordagen sa hon blev lagomt overraskad nar hon pa fredagen blev inslangd i en taxi sjalv medan adressen blev given till chaufforen. Joanna landade hos Kine och Malin i en lagenhet dar hon fick sitt har tillfixat och make-(uppen) palagd. Efter det kom hon hem till var lagenhet da hon fick kla pa sig kvallens outfit! De blev en hula-hula kjol och en hula-hula bh! supert! Vi hade beach-tema..Sedan var det surpriseparty dar typ alla fran jobbet var samlade hemma pa hennes takrerass utkladda till beach-typer=) de va sjukt skoj! jag var en strandforsaljare, eller en san dar konstnar som ritar av folks ansikten, haha. jag maste lagga ut bilder i helgen pa hur snygga alla var!!!=)

Som sagt vi hade en blast verkligen!

Pa lordagen tog vi det lugnt, strosade lite pa ferian och snackade med spanjorer och akte massa karuseller, precis som det skall vara. Juste och Pa sondagen var vi ute pa ferian igen och da var ja sa dum att ta en vaska med mig(har bivit tillsagt att helst inte ha vaskor) sa nar ja kom hem var min planbok borta..yeey! for jag har blivit ranad lala...! dock sa var ja inte sa dum att ja hade med mig korkort eller bankkort sa det var bara typ 30 euro som forsvann , samt mitt european healt insurance card, fast det har jag ett extra av sa de ar nemas problemas!

Naval nog prat om fritiden, i veckan jobbar vi 13.30-21.00 man-to och de betyder att vi har langhelg! sa vi funderar pa ett hyra vespor och aka runt till narliggande stallen och ligga pa playan och upptacka litte nya grejer sa det blir nog bra.

Nej nu har ja skrifvit nog fuhr idag. peeaace and love!

Kjempepsykopat!

Blogga ar inte min grej! men selfolgeligt sa gor jag mitt basta for att uppdatera for er dar hemma!
Oj har har det hant mycket pa senaste tiden, och allt ar inte bara sa positivt hela tiden.. exempelvis har 3 tjejer som kom samtidigt som mig haft inbrott i deras lagenhet och blitt av med dator o mobil. De ar val sa att man ska borja med de daliga nyheterna forst, men nu kommer bara lite konstig text sa ni som inte fattar forsta gangen, dont bother att lasa om..

Vi har en granne som bor pa andra sidan vagen ett par vaningar hogre upp an oss, de ar en kille eller tror de ar typ 2-3 killar som bor dar, spanska da.. sa en brukar alltid vara ute pa balkongen nar vi sitter ute, och han vinkar glatt..nagra dagar senare moter vi han nere pa gatan och halsar snabbt, Thomas hette han forresten. Thomas kor vespa(saklart, vem gor inte de i spanien) tom var chef gor det!
Naval, andra gangen traffadde louise o emilie(mina kombos) honom och da fragade han"where is elin" forst och framst, hur kunde han komma ihag vem som va vem sa fort? laskigt nr.1...Och vi ar valdigt intresserade av att lara oss spanska sa emilie fragade om han kunde lara oss spanska dagen darpa kl.11. och de kunde han sa de sa att vi kunde mota han ute nedanfor gatan eftersom vi inte ville ha en framling i lagenheten.

ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzz...

Vi vaknade vid 11-12 och tankte nejnej detta gar inte vi ar for trotta och tankte att de ar nog lugnt, vi skippar spanskalektionen..AJAJ...nagra dagar senare alltsa i lordags hade mina kombos o ja lagat tacos och sa satt vi ute pa balkongen med tanda ljus och njot av var finmiddag, vem star inte pa balkongen o GLOR pa oss!!? forst sager han inget, men sen kollar vi alla pa han och da sager han "what?!" och da fragade vi om han var sur for att vi inte dok upp sist. da fick vi minsann veta he was angry"we made an appointment and u broke it" blablabla....glodde pa oss o sen nar vi atit klart skulle han kommentera "finished now?" GRRRRRRRRR.PSYK..

Da forstod vi varfor han sa till emilie nar hon satt ute o at middag pa balkongen "dont eat more you will get fat", antagligen eftersom att han var bitter..men sa sager man inte!

sa vi som ville bli van med han forst kallar han nu for de norska ordet som em kallade honom "KJEMPEPSYKOPAT" =P


Nej har hander det saker hela tiden, ska ut och ata glass med peeeeeeps fran jobbet!! adios amigos


RSS 2.0