Tenta n' stuff

Wow, i fredags skrev jag min första tenta någonsin! vilken grej, haha. Iaf, hade tenta i ekonomistyrning, alltså mycket budgetar o räkneövningar men även  fakta också, vilket var lite förvirrande  eftersom att jag visste inte riktigt vad jag skulle lägga vikten på när jag skulle plugga inför tentan. Nu i efterhand skulle jag nog lagt ner mer tid på rökneövningarna.. suck..men med lite tur så ska jag nog ha fixat tentan, men de är omöjligt att veta känns det som.
Satt o skrev från 08.00 till cirkus 10.30 o efter det vare hem o sedan förbereda sig för tentafest!!

Förfest blev det sedan hos Reesi kring 18.30 snåret, det var jätteroligt :) sedan drog vissa till stenladan o vissa till stallarna..har tyvärr inga bilder att ladda upp. men kanske kan luska fram några bilder av jennifer eftersom att hon var paparazzi den kvällen :P

Lördagen jobbade vi på marknadsplanen och samma gjorde vi idag! så mycket mer än så har inte alls hänt i helgen . Vi har inlämningen på tisdag och redovisningen på fredag så det kommer att vara fullt upp i veckan också!



Nu är det verkligen verklighet, min kompis sedan barnsben ska dra sig kos. kaputt.bort.fly fältet lixom. vartdå? jo, us of freakin' a . hehe men gummsan kommer nog få jätteskoj :)

Vi som blondiner ;)



Pusspuss;-*

00.15

Ska försöka uppdatera lite oftare, och då skriva lite mindre text, blir enklare så, och då slipper vissa martinor o mammor påminna mig om uppdatering!

Hur som haver, idag har jag haft lite räkneövningar på skolan i en timme, från 13-14. Sedan satt jag o Reesi i bibblo o pluggade lite ekonomistyrning tills 21.40, känner mig hyfsat duktig idag : ) Fast det är låångt ifrån vad jag har kvar att plugga till tentan, nåja blir ingen fest i helgen så då kan jag koncentrera mig lite mer på plugget.känns skönt på ett sätt.

Imorgon äre föreläsning från 10.15-12.00. Sedan blire väl att luncha o sedan plugga i bibblo till 17.15 då de är handbollsträning!

Såpp, det var kort o koncist. Nu ska jag dricka lite vatten!

Måste bara visa upp en bild på mina älsklingar,
efter kotler dock , han e gud..;P hehe.



Ekonomihelgen

Ja nu ska jag skärpa mig. fler uppdateringar bör ske, jag vet.

Hade ju marran här förra helgen vilket var mycket trevligt : ) hon kom på fredagen o så lunchade vi på stan o sedan drog hem till mig. på kvällen var det utgång på stallarna. Lördagen så vandrade vi runt på storgatan i växjö, lite shopping oså. sedan kollade vi på handbollsmatch, laget som jag tränar med alltså växjö HF-Kalmar. förlorade med 25-20. sedan vare hem o duscha o laga gomiddag, mmm..sedan göra sig i ordning för på kvällen var de fest igen, fast denna gången på sivans! så de var inte mycket dötid vi hade under den helgen. sedan lämnade hon mig ensam på söndagen kring 15 snåret :/ men kul hade vi iaf!! Vad annat var förväntat när B1 o B2 är på G (?!)



Denna helgen har varit ekonomihelgen (EHVS) ekonomihögskolan vilket innefattar program som civilekonomer,marknadsförare, enterprising and business development o PIB, vad det nu står för. nånting med butiksinredning o kommunikation?.. nåväl.. onsdagen innefattade dodgeball på kvällen, var inte med o spelade men kollade på ett tag, torsdagen var de white night på sivans alltså allt i vitt, de va skoj.



Fredagen var finsittning men de var ja inte med på. Utan jag satsade ist på overallisen, så igår drog vi på våra fina illgröna overaller o drog till stenladan där de bjöds på mat o lite aktiviteter på scen..sedan vare mellanfest o sedan fest på stallarna.





Har inte någon föreläsning imorgon men måste dock plugga rätt mkt eftersom att de är tenta i ekonomistyrning om 2 veckor!!! hjälp,.


idag har jag inte gjort mkt alls må ja säga, välbehövligt.


Juste har hämtat ut min kära underbara cykel!! :)) den kostade i vanliga fall 4200 kr, så man kan väl säga att jag fick en sisådär 4180 kr rabatt! ha ha. Se på en sån skönhet! (den gröna såklart)


babi på besök :)

Ta mig bort från arabbyn nu!!!
Ja här om natten vaknade man av ett pank puff ljud, då tänkte ja att nu har någon skjutit ihjäl ngn annan. fortsatte sova och dagen efter fick jag veta att det var någon bomb i någon trappuppgång där några fönster hade sprängts osv..

Men så kan det gå, lite action ska väl ta plats också!

Har tränat på rätt bra nu i veckan, sprang i söndags sedan handbollsträning mån,tis o idag. : ) riktigt skönt må ja säga. Dock känns det ibland si sådär med handbollen, att hitta tid för de + att hinna med att plugga o sådant. Känner ofta att de skulle vara skönt att bara slippa gå till handbollsträningarna men väl där så är de kul. Men får vänta o se hur skolan utvecklar sig oså.

Oooo Martina hur ska jag klara mig när du åker till us of a ett helt år?! ingen martina att komma hem till i jul :( buhu. Men jag hoppas att du kommer trivas där borta, och familjen verkade ju bra. Som sagt, de hade ju skype! hehe. But I will sure miss you..

En roligare grej är att min kära granne från boden (numer karlstad) kommer ner till Växjö imorrn kring 12 snåret!!!! =) ska blir helt underbart att träffa någon man känt hela sitt liv och bara vara lixom. blir en hel helg med Marran så då ska vi väl käka på restaurang o shoppa osv. golden old days! o sedan parrty på kvällen såklart, á la Växjö-style.

Men för att hon inte ska vända vid dörren imorrn så bör jag städa undan o fixa till lite nu!

puss på alla och på livet som är fullt av överraskningar.


Ps. Lever inte bara på nudlar :)           Såp, då var handbollen på G. Lämnar sina spår!
                                                                                                            

RSS 2.0