One little two little three little indians four little five little six little indians

O yess, vi har hittat vart stammishak! En bar som heter Old town, valdigt skont chill-hang dar med varldens snyggaste servitor ;) HAHA vi var dar i fredags o sa sitter vi utomhus dar och sa gar de forbi ett gang med spanska killar o de kollar pa oss o gar forbi, sedan gar de forbi igen och da kommer en av killarna fram och sager till oss: THANK YOU FOR BEING IN OUR COUNTRY! och gar sedan dar ifran.

Senare pa kvallen far vi lite andra ord!
3 gamla gubbar typ 65 ar sager nar vi gar forbi : you are all ugly!
hahahahaha, Spanien ar ju for underbart!


Helgen har vart jattetrevlig! i fredags efter jobbet blev de en snabb ol och sen hem for att ladda upp for beach-fotboll me folket fran jobbet. Det var bra traning kan ja lova =) Idag var det en walk, nagra fran jobbet ska ga fran Fuengirola till Malaga, vilket ar 3 mil.. Jag och troligtvis de flesta andra skippade det av nagon konstig anledning?!...Kommer val fler chanser...(forhoppningsvis inte;)

Nej nu ska ja bege mig upp till lagenheten sedan ska vi over till de andra tjejernas takterass o ha picknick!


Kram pa er goingar

One mago a day keeps the doctor away

De ar mitt nya motto, mangosarna har ar saa goda! Annu en selling point varfor martina ska komma hit ;)
Igar jobbade vi pa o ringde som vanligt pa jobbet, gick faktiskt jattebra av nagon anledning..sa de va kul! men de som var annu mer kul var att systemet kranglade sa de gick inte att ringa sa vi fick sluta 18, sa da passade vi pa att gora staden i fuengirola. Glomde saga att vi bor i Los Boliches (sa mamma du kan ju saga de till pappa o rubba in de lite HAHAHA) De ar jattetrevliigt har.

Tankte dra lite pa stan nu, de andra 2 kombosarna ligger vid poolen och glassar.
Maste aven kopa sugror till alla pa jobbet eftersom att forsta dagen var vi tvugna att halla ett tal, da drog ja en lapp som stog "sugror" sa ja pladdrade ba om sugror i 2 minuter o da lovade ja att ja skulle kopa till alla =)


Sa nu ska ja gora mina arenden!



Hasta luego

Mission accomplished!

Äntligen sitter jag vid min egna dator och surfar! Rätt skönt att slippa sånna där internetcafén må jag säga. Sitter här själv som en gammal gubbe vid min dator, dricker cola o käkar skinkpaj med blåost eller va de va ;) Idag skiner solen som den förövrigt typ alltid gör här. Jobbet har även startat, har haft 2 dagars kurs men vi hann ringa typ 25 minuter igår. Jag ska sälja strumpor haha, sånt som man verkligen tänkt tidigare vart ett skämt att folk gör typ! men de är svårt, o norska kunderna är näst svårast att sälja till i världen efter usa, VILKEN UTMANING! =)

Tänkte ladda upp lite bilder nu, så ja orkar inte skriva så värst mycket i detta inlägget.. Hoppas ni där hemma har det sjukt bra och har ni inte det så kom hit istället vettja! om jag rekryterar en ny person så får ja 100 euro.

Puss o kram o nyp i kinden så länge

 

 

           


En lordag i Spanien

Hej hej och hemskt mycket hej. Var nagra dagar sen ja skrev och visst har de hant ett och annat. Jag har flyttat in i min forsta spanska lagenhet! bor med tva tjejer fran jobbet, en svenne o en norr(man)=kvinna! Vi har ringt runt pa olika annonser i lokala tidningen men framst gatt runt kvarteren och letat efter skyltar "El Alquilo" vilket betyder att de hyres ut. Och sa ringde ja pa en lagenhet da en fastighetssnubbe svarade och motte upp oss en timme senare och visade oss maassa lagenheter. Var manga fina, men vi hittade en suveran lagenhet!!! Vi har en med 3 sovrum, 2 badrum och pool nere pa innergarden, de ar hur mysigt som helst! och sen har vi en balkong harlig utsikt. Vi lottade om vem som skulle fa vilket rum, och saklart fick ja de rummet ja inte villa ha, ROSA!!! haha ;) men de ar ratt sott anda. Jag har aven har tva sangar sa om nagon vill komma o halsa pa ar de varmt valkomna!

Sitter pa ett internetcafe nu 40m fran lagenheten och gar inte alls bra att ladda upp bilder har, men ska nog ga in pa nagot fik som har wifi sa ja kan anvanda min egna dator o darmed visa bilder fran var lagenhet.

Igar tog vi en fredagsol me folk fran jobbet och idag ska vi hem till 3 svenska tjejer som ocksa borjar jobba pa mondag, sa de blir nog trevligt!
Annars har vi degat vid poolen, det har vart ratt varmt sa min nos har blitt lite rod. OJ vilka problem man har=) Nej jag trivs jattebra har sa ja hoppas att ja trivs bra pa jobbet ocksa, da blir man nog kvar har ett tag.

Har aven bestamt mig att ja ska lara mig spanska! nagot ska de minsann bli av mig ocksà! ;)



Hasta luego




Framme i Fuengirola

Hej hej i hallonskogen!

Nu ar ja framme i spanien, och booy it feels nice!
Igar landade jag 10.40 pa Malaga o motte upp en tjej, Louise som ska jobba pa samma jobb. Vi tog taxi till hostelet och inkvarterade oss. Jag har tva sangar, vet inte om jag ska sova varannan natt i dem? maste ju lixom utnyttja de man har..=)
Sedan motte varan coach upp oss pa hostelet och vi tog en cola i solskenet o han hjalpte oss ringa in olika lagenheter i tidningen som ar bra att soka osvosv. Pa kvallen motte en tjej fran jobbet upp oss for att visa oss runt i staden, o sa kakade vi pa restaurang. OCH dessa jobbiga forsaljare kommer fram o trycker upp filmer i ansiktet, och klockor som blandar sa man blir synskadad!
Men var nog mest for att restauranggatan var dar, annars brukar man tydligen inte se sa mkt av dom..tack gode gud..

Nej men annars mar ja bra! Idag har jag och Louise vart o strosat i stan fran 10-14, forsokte hitta marknaden i typ 2h innan vi hittade haha, men de va Costa del sols storsta marknad och den ar varje tisdag. Fanns valdigt mycket dar faktiskt, kopte bland annat en vaska o en bikini. VIKTIGT att notera ar att siestan ar helig, fran 14-18 ar de bara att vila upp sig, dvs ga tillbaks till hostelet o sova ett par-3h ;) Sedan ar man fit for fight igen!

Nej nu ska ja soka pa lite lagenhetsannonser o se om man hittar nan trevlig lagenhet att titta pa imorgon.


Adios amigos



Inlägg 1, del 2. HOLA ESPAÑA!!!

Då var det dags att börja om igen. Nu är jag på nya äfventyr. Har lagt studierna bakom mig ett tag o satsar nu istället på de ja älskar, nämligen att resa!
Senaste 1,5 veckorna har ja bott hos min vän och gamla Bodengranne i Karlstad med tanken att jag skulle flytta till Oslo för att jobba. Men ett samtal från spanien skulle komma att ändra det.
"RIIIING......RIIIIIING....." Jag tar upp mobilen och tänker de här va konstigt nummer, inte från norge...

Han:-"Ja hejsan mitt navn är ....o jag ringer från megafone telemarketing.
Jag: Jaha, hej!
Han: Du har sökt jobb här hoss oss visst stämmer det?
Jag: Joo(hade nästan glömt)
Han: Ja du har blivit utvald, 100 sökande 30 får telefonintervju....Har du 10 minuter över?
Jag: Joo absolut....

OCH sen började intervjun...som förövrigt varade i 25 min.. frågade lite standardfrågor men även lite klurigare frågor.. sen var de tack o hej..

Några dagar senare ringer han upp, jo hej du har kommit igenom första urvalet nu ska vi ha en till intervju. OH daang tänker ja, men men lite övertalning går jag med på det (utan övertalning).
Då blev de  ytterligare 30 min o denna gången var frågorna inte lika roliga. men de är bra att träna på antar ja!


Hur som hafver, fick jobbet så imorgon åker jag till Malaga!




Ska jobba i fuengirola åt ett norskt företag. Ska möta upp en annan svensk tjej på malagas flygplats som också ska börja jobba där, så ska vi dra till ett hostel som vi bokat.

Just nu befinner jag mig på ett hostel i centrala Oslo, och ska lämna detta ställe 03.40 inatt för att ta flygbussen till Gardemoen flygplats och flyget mot malaga. =)



Hej då Schweeden



RSS 2.0